Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Obavijesti
Otvoren natječaj za zapošljavanje u...

Selvita zapošljava kemičare zainteresirane za područje sinteze

Više informacija

Tvrtka ADORO zapošljava na radnom...

Firma Adoro koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih ulaznih aluminijskih vrata, zapošljava na radnom mjestu Inženjer u odjelu kvalitete.

Više informacija

Ranije zatvaranje 1. kruga natječaja...

Zbog raspodjele maksimalnog iznosa dostupnog na Natječaju, mogućnost daljnjih online prijava na 1. krug natječaja za SMP u ak. god. 2024./25. obustavit će se 31.07.2024. u 12:00 h.

Novi krajnji rok za dostavu dokumentacije za studente koji su se prijavili online pomaknut je na raniji datum, 06.09.2024. do kraja radnog dana poveznica:

Obavijest o radu Studentske referade

Obzirom na provedbu upisa studenata u prvu godinu prijediplomskih studija za ak. god. 2024./2025., Studentska referada 18. i 19. srpnja 2024. neće raditi za redovite studente Fakulteta .

od 29. srpnja do 16. kolovoza 2024. Studentska referada će biti zatvorena.

Ljetni smještaj u studentskim domovima

Poštovani studenti,

informacije o mogućnostima smještaja u studentskim domovima nakon 15. srpnja 2024. nalaze se na poveznici.

Objavljen novi Natječaj za mobilnost...

Objavljen je novi Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA131) - 1. krug Natječaja za ak. god. 2024./25. Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici.

Studenti s invaliditetom i...

Poštovani studenti,
Prema čl. 25., 27. i 28. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i čl. 11., 12. i 14. Pravilnika o studiranju na prijediplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije student s utvrđenim stupnjem invaliditeta koji studira u redovitom statusu ostvaruje posebna prava iz studentskog standarda u skladu s općim aktom Sveučilišta, Zakonom i posebnim propisima. Student s invaliditetom, u skladu s općim aktom Sveučilišta ili Fakulteta, može studirati prema prilagođenim uvjetima studiranja.

VAŽNO! NOVI RASPORED NASTAVE

Poštovani studenti,
Zbog početka radova u zgradi Savska cesta 16., od ponedjeljka 8. siječnja 2024. predavanja i seminari odvijat će se u zgradama na Trgu Marka Marulića 19., Trgu Marka Marulića 20. i zgrada Zagrepčanka Savska cesta 41./ 2kat, prema novom rasporedu nastave koji se:

Novi pravilnici

Poštovani studenti,
obavještavamo vas da su doneseni i na web stranicama NASTAVA/Prijediplomski studija i NASTAVA/Diplomski studiji  novi pravilnici kako slijedi:

ZAMOLBE STUDENATA

Zamolbe studenti šalju ISKLJUČIVO na e-mail Studentske referade studref@fkit.unizg.hr.

VAŽNO: Provedba ispita u prijelaznom...

Novi Zakon o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti i novi Statut Sveučilišta u Zagrebu donosi određene promjene u definiranju ispitnih rokova i načinu njihove provedbe.

Tumačenje Sveučilišta u Zagrebu je da će se zatečeni akti sastavnice primjenjivati do donošenja novih, a najkasnije do 1. listopada 2024., osim u dijelovima koji su protivni Statutu Sveučilišta i statutu sastavnice, kada će se neposredno i na odgovarajući način primjenjivati odredbe Statuta Sveučilišta i statuta sastavnice.

OBAVIJEST STUDENTIMA O UTVRĐIVANJU...

13. lipnja 2023. godine na snagu je stupila nova ODLUKA kojom se utvrđuju cijene troškova upisa na prvu i više godine prijediplomskih i diplomskih studija Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije za sve studente.

Osim navedenog u dokumentu, ukida se odluka o troškovima izrade diplome nakon završenog prijediplomskog i diplomskog studija.

Odluka o cijenama troškova
Mobilna aplikacija FKIT-a

Poštovani studenti,

Obavještavamo Vas da je izašla mobilna aplikaciju FKIT-a preko koje ćete moći jednostavnije i lakše komunicirati sa studentskom referadom. Sve što trebate napraviti je pronaći mobilnu aplikaciju FKIT-a na Google Play ili App Store platformi, instalirati ju i zatim se prijaviti putem AAI identiteta.

NADLEŽNI LIJEČNIK FAKULTETA OD AK.G....

Nadležni liječnik Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu od ak.god. 2022./2023.

je dr. Lara Dadić- Laginjina 16, 1. kat,

tel. 01/ 4556 367 , parni datumi ujutro, neparni poslijepodne.

APLIKACIJA ZA PLAĆANJE U RESTORANIMA...

PUŠTENA JE U RAD nova aplikacija putem koje studenti mogu plaćati svoje obroke u menzama SC-a i mnogo više!